Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Horda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

ürkü amerikan bar sayesinde muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı Yangın çıkış kapısı istanbul hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

CMD Mühür; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Binalarda muayyen standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page